Overledenenverzorging 

Ik bied zorg aan elke overledene. Een overlijden kan onder alle denkbare omstandigheden plaats vinden. De jarenlange expertise in overledenenzorg zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen een passend afscheid mogelijk is.

Lees meer over overledenenverzorging

Klinische overbrengingen

 De onopvallende zilvergrijze bus, voorzien van alle materialen en benodigdheden en uitgerust met een separate koeling zodat een overbrenging gekoeld verzorgd kan worden, ook over langere afstanden.

Lees meer over overbrengingen

Thanatopraxie   

Thanatopraxie is een behandeling die het proces van achteruitgang van het lichaam vertraagt. Het lichaam wordt voor een korte tijd geconserveerd. Dit maakt opbaren zonder koeling veelal mogelijk.

Lees meer over thanatopraxie
Gelaatsinjectie

Een gelaatsinjectie is een gedeeltelijke thanatopraxie behandeling, in combinatie met een lichaamsdrainage, waarbij uitsluitend het gelaat word geïnjecteerd met een samengestelde vloeistof om het gelaat er natuurlijker uit te laten zien.

Lees meer over gelaatsinjectie

Lichaamsdrainage   

Bij een lichaamsdrainage wordt hinderlijk vocht, dat eventueel ontstaat na ziekte, en gas dat ontstaat als gevolg van het ontbindingsproces, uit het lichaam gedraineerd. 

Lees meer over lichaamsdrainageSealing 

Door omstandigheden kan het zo zijn dat respectvol en waardig afscheid nemen niet meer mogelijk is. Sealing is dan de oplossing voor een opbaring zonder geur en lekkage problemen. 

Lees meer over sealing

  Onderzoekassistentie

 Onderzoeks- en obductie assistentie. De uitvoer en ondersteuning van zowel het uitwendige als het inwendige onderzoek van de overledene.

Lees meer over onderzoeksassistentieReinigen

 Door omstandigheden kan de locatie ten gevolge van het overlijden bevuild zijn, dit kan als schokkend ervaren worden.  Deze locatie kan ontsmet en ontgeurd worden zodat deze op een normale wijze te betreden is.  

Lees meer over reinigen

Klinische les 

Om de zorg te optimaliseren inspireer ik graag mensen met mijn kennis en ervaringen ten aanzien van overledenenzorg. Door dit te delen komen we samen tot betere zorg.

 Lees meer over klinische les


Ik zal, calamiteiten uitgezonderd, dienstverlening aanvangen tussen 9.00 uur en 21.00 uur. 

Terug
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn