Overledenenzorg


Het respectvol behandelen en verzorgen van de overledene geeft de nabestaanden vaak weer een stuk herkenning terug. Daarmee ondersteun ik de uitvaartbegeleiders met onze diensten maar, nog belangrijker, ook de familie en naasten.


Al jarenlang sta ik voor een respectvolle en samenwerkende dienstverlening.


Sinds 1 november 2021 ben ik, Stefan Floors, op eigen voet verder gegaan. Met dezelfde drive en passie als voorheen en met verbeteringen waar nodig, bied ik op mijn manier passende zorg aan overledenen en hun nabestaanden.


Het bedrijfslogo staat letterlijk voor ‘grenzeloosheid’.


Ik zie geen grens aan de verzorging; ik zal alles doen dat binnen

mijn macht ligt om te zorgen voor een waardig afscheid,

want dat geeft kracht voor later.


Een overlijden kan onder alle denkbare omstandigheden plaats vinden. Mijn jarenlange expertise in overledenenzorg zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen een passend afscheid mogelijk is, ook wanneer een lichaam tijdens de opbaring veranderd en er complexere zorg nodig is. Kan ik leunen op jarenlange expertise waardoor ook in die situaties er vaak waardig afscheid genomen kan worden. Niets doen en dus geen zorg bieden is nooit een optie.


Ik bied zorg aan elke overledene. Denk hierbij aan beschadigingen camoufleren met make-up of airbrush technieken en complexe gelaats- of hoofdhaarreconstructie. Bij een situatie van ernstige verminking bekijken wij samen de opties om lichaamsherkenning toch mogelijk te maken.


Mocht een overledene via repatriëring gebalsemd naar Nederland komen of mogelijk besmet zijn, beschik ik over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig te kunnen verzorgen.


Ik ben respectvol, vakkundig, en werk oplossingsgericht en zet me in om nabestaanden te ondersteunen en samen de overledene zorg te bieden, waardoor de eerste stap tot afscheid nemen gezet kan worden.

Specialist in overledenenzorg